Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Ποια είναι η πιο μισητή σταρ του Χόλιγουντ ;


H Bella, κατά κόσμον Kristen Stewart, δεν είναι και τόσο «αγνό» κορίτσι τελικά. Η πρωταγωνίστρια του Twilight, της σειράς ταινιών που μπήκε στις καρδιές όλων των έφηβων του πλανήτη, εδώ και μερικό καιρό ζει την απόλυτη δυστυχία. 

Ο λόγος; Απάτησε τον συμπρωταγωνιστή και φίλο της, Robert Pattison, με τον οποίο διατηρούσε σχέση από την ξεκίνημα του Twilight.

Μπορεί να έχει αμφισβητηθεί - δικαίως - το υποκριτικό της ταλέντο και - σχεδόν δικαίως - η εξωτερική της εμφάνιση, όμως αυτό που υπόκειται τους τελευταίους μήνες είναι κατάφωρα άδικο. 

Εντάξει, απάτησε τον νέο ζεν πρεμιέ φίλο της με το σκηνοθέτη της καινούριας της ταινίας «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός». Αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να την οδηγήσουν θαυμαστές και μίντια στην κατάθλιψη. 

Γιατί η Stewart τελευταίως λέγεται ότι έχει παρουσιάσει βαριά συμπτώματα κατάθλιψης, κυρίως όχι για το χωρισμό της με τον Pattison αλλά για το ότι δεν μπορεί πια να περπατήσει στο δρόμο χωρίς να φάει έστω μια γιούχα. 

Βέβαια, τόσο καιρό που έπαιζε καλά το παιχνίδι των ΜΜΕ και απολάμβανε την αδικαιολόγητη δόξα της έπρεπε να κάτσει να σκεφτεί που έχει μπλέξει. Μικρή σε ηλικία, ναι, αλλά αυτά τα πράγματα είναι κοινή λογική. 

Τα ΜΜΕ, και ειδικά τα «κίτρινα» και ειδικότερα στις ΗΠΑ, είναι αδηφάγα. Αποκλείεται να μην της το είπε κάποιος, αποκλείεται να μην το διαπίστωσε κάποια στιγμή και από μόνη της. Αλλά επέμενε και της ήρθε η κατραπακιά. 

Είναι χαρακτηριστικό πως εξαιτίας του... «σκανδάλου» της απιστίας της, η εταιρεία παραγωγής της Χιονάτης την... απέλυσε, διατηρώντας παράλληλα στην καρέκλα του σκηνοθέτη το «τρίτο πρόσωπο». 

Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι προσπαθεί να ξαναβγει από το καβούκι που είχε κλειστεί όμως οι θαυμάστριες του Pattison δεν την έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί. Όπου κι αν πηγαίνει αποδοκιμάζεται. 

Μπορεί άραγε αυτό να σημαίνει το τέλος της σύντομης καριέρας της; Μπορεί. Αν και το μόνο που τη σώζει είναι να αποκαλυφθεί μια απιστία από πλευράς Pattison. 

Τότε ίσως τα μίντια και οι θαυμαστές τη συγχωρήσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι