Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Η Miley Cyrus μεγάλωσε


H Hanna Montana ενηλικιώθηκε! Το κορίτσι που στα 16 του κέρδισε 25 εκατομμύρια δολάρια και χαρακτηρίστηκε ως η πλουσιότερη teenage celebrity, μεγάλωσε. Αρραβωνιάστηκε με τον Liam Hemsworth του Hunger Games, έκοψε κοντά τα μαλλιά της και συμμετέχει σε ένα από τα πιο δημοφιλή σίριαλ.
 
Τα νέα από το Χόλιγουντ λένε πως θα εμφανιστεί ως guest σε δύο επεισόδια του Two and a Half Men και θα γίνει το κορίτσι του Ashton Kutcher. Για την ακρίβεια, είναι το καινούργιο κορίτσι στην πόλη που τα φτιάχνει με τον Jake Harper (Angus T. Jones) αλλά στη συνέχεια μπλέκεται με τον Walden Schmidt (Ashton Kutcher). Μπελάδες δηλαδή.

Στην πραγματικότητα είναι αφοσιωμένη στον αρραβωνιαστικό της Liam Hemsworth. "H ζωή είναι πολύ μικρή για να μην είσαι με αυτόν που πραγματικά θέλεις να είσαι. Δεν με νοιάζει τόσο ο γάμος ή το χαρτί που θα υπογράψουμε όσο η υπόσχεση που έχουμε δώσει ο ένας στο άλλον" είπε στη συνέντευξή της στο αμερικάνικο Marie Claire.

Για το εξώφυλλο του τεύχους που κυκλοφόρησε στις 14 Αυγούστου και την αποκλειστική συνέντευξη, η Miley έβgαλε τα τζιν της και φόρεσε φορέματα από τις χειμωνιάτικες κολεξιόν Aquilano, Tom Ford & Kanye West. Στη φωτογράφηση που έγινε στους λόφους του Μαλιμπού, ο μπαμπάς Billy Ray και η μαμά Tish έσκασαν από την περηφάνια για την κόρη τους. "Είναι περίεργο για έναν πατέρα να λέει ότι η κόρη του δείχνει υπέροχη;" έλεγε εκείνος την ώρα που η κόρη του πραγματικά μεταμορφωνόταν σε femme fatale.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι