Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Τι ετοιμάζει το mega μετά τη Σιλά;




Όλοι την αγαπήσατε ή και τη μισήσατε μέσα από το ρόλο της «Μπιχτέρ» στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Πειρασμός». Από τις 21/1 και κάθε μέρα θα την απολαμβάνετε μέσα από τη συχνότητα του MEGA στην...

επιτυχημένη τουρκική σειρά «Το σφάλμα της Φατμαγκιούλ». Η Μπερέν Σαάτ επιστρέφει ξανά στην ελληνική τηλεόραση, αυτή τη φορά στο κανάλι της Μεσογείων.




Μπορεί η σειρά «SILA» στις 18 Ιανουαρίου να ρίξει τους τίτλους τέλους, όμως το MEGA εξασφάλισε ήδη ακόμα μία τουρκική σειρά που θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο. Το Μεγάλο Κανάλι αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς «Το σφάλμα της Φατμαγκιούλ» (ή «Ποιο είναι το σφάλμα της Φατμαγκιούλ» όπως είναι και η ακριβής μετάφραση από τον τουρκικό τίτλο) που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στις 17.50. Η νέα τουρκική σειρά που σάρωσε σε τηλεθέαση στην Τουρκία – παραγωγής Ay Yapim, που έχει βγάλει πολλές επιτυχημένες σειρές– είναι δραματική και προβαλλόταν στο KANAL D. Η ιστορία της σειράς βασίζεται πάνω στη νουβέλα του διάσημου Τούρκου συγγραφέα Βεντάτ Τουρκαλί «Fatmagul'un Sucu Ne?» και η οποία έγινε για πρώτη φορά ταινία το 1986. Η σειρά έχει γραφτεί από τους Ετζέ Γιορέντς και Μελέκ Γκεντζόγλου, τη μουσική υπογράφει ο Τοϊγκάρ Ισικλί και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Χιλάλ Σαράλ. Το πρώτο επεισόδιο της σειρά προβλήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2010 και το τελευταίο στις 21 Ιουνίου του 2012. Διήρκησε δύο σεζόν και συνολικά είχε 80 επεισόδια διάρκειας 91΄ το καθένα. Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι: Μπερέν Σατά (Φατμαγκιούλ), Ενγκίν Ακγιουρέκ (Κερίμ), Σουμρού Γιαβρουτζούκ (Εμπέ Νινέ), Κάαν Τασανέρ (Ερντογάν), Φιράτ Τσελίκ (Μουσταφά), Μπουρά Γκιουλσόι (Βουράλ) κ.ά.




Μουσταφά

Κερέμ


Υπόθεση:


Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό.Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.

Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...
πηγή:http://exoume-nea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι